top of page

  Muziek op maat! 

  Muziekles voor beginners.

Ik geef muziekles aan groepen 1 t/m 8. Tevens kunnen kinderen na schooltijd muziekles krijgen op beginnersniveau. Dit zijn basislessen gitaar: akoestisch of electrisch; basgitaar; drums en slagwerk en keyboardles. Kinderen kunnen ook zangworkshop krijgen. De lessen zijn individueel of in groepsverband. Er wordt gebruik gemaakt van diverse methodes.

Muziekles voor gevorderden

Oud leerlingen die nu op het Voorgezet Onderwijs zitten komen ook nog voor muziekles. Vaak zijn deze leerlingen qua niveau gevorderd. Bij deze lessen wordt er dieper ingegaan op de theorie. Zo nu en dan volgen kinderen muziekles ter voorbereiding op bijvoorbeeld toelatingsexamens voor een muzikale MBO of HBO Opleiding.

  Muziekles voor volwassenen

Ik geef ook priveles gitaar aan volwassenen. Hierbij gaat het vaak om het leren spelen van popliedjes opgegeven door de cursisten zelf. 

Gitaarbegeleiding voor in de klas

Sinds september 2015 ben ik gestart met de cursus Gitaarbegeleiding voor in de klas. In tien lessen leer je jezelf begeleiden op gitaar. Dit kun je goed gebruiken in de klas als je liedjes met leerlingen gaat zingen. Er wordt gewerkt vanuit Liedbundel Eigen Wijs. Wil je als groepsleerkracht/stagiaire/Lio'er/spw'er/begeleider graag jezelf begeleiden op gitaar, dan is deze cursus iets voor jou.

10 basislessen inclusief lesgitaar en een hoes.  In januari 2018 is er weer plek voor nieuwe cursisten. Meld je snel aan!

bottom of page